Trojka iz bentlija branila se lažima

Autor:

Hronika

06.09.2017

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka R. (36), Stevan D. (22) i Miloš T. (22) uhvaćeni su u laži na saslušanju! Osumnjičeni za ugrožavanje sigurnosti predsednika Srbije, koji su u subotu presreli kolonu vozila u kojoj se Aleksandar Vučić kretao, menjali su iskaze tokom saslušanja u policiji i tužilaštvu da bi pokušali da se izvuku i prođu sa što manjom kaznom.

RepublikaFoto: facebook.com
Luka R. je u pritvoru

IŠLI PO GORIVO?

- Iako po klubovima koje obezbeđuju glume strah i trepet, divljaju ulicama ubeđeni da im niko ništa ne može, na saslušanju su bili manji od makovog zrna. Više puta su davali kontradiktorne izjave. Pre svega, izjavili su da su u subotu ujutru uzeli skupoceni automobil od fudbalera Ivice Dragutinovića da bi otišli da mu sipaju benzin, dok je Dragutinović izjavio da je bentli dao osumnjičenima da ga preparkiraju - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Tek na pitanje inspektora da li im je vlasnik automobila dao novac za gorivo, nastao je pravi nesporazum.

- Osumnjičeni su odgovorili da su od svojih para platili benzin. Pošto je to delovalo neuverljivo, objašnjavali su da je Dragutinović trebalo po povratku da im da novac za gorivo i da nije prvi put da se to dešava - kaže naš izvor.

Ipak, i iskazi osumnjičenih bili su kontradiktorni.

- Miloš T. je najpre rekao da je u trenutku sudara bio na zadnjem sedištu i da je spavao, te nije video kada je došlo do sudara, dok se drugi put držao priče o pumpi, rekavši da nije spavao. Takođe, bilo je još nekih protivrečnosti u izjavama mladića, poput objašnjenja zbog čega su se vrteli tri kruga pod punim gasom na kružnom toku, te da nisu primetili nikakvu kolonu - dodaje naš sagovornik.

DRIFTOVANJE

Incident se dogodio u subotu u 8.20, kada je Radulović tokom driftovanja bentlijem na Topčiderskoj zvezdi presekao kolonu u kojoj se nalazio predsednik Vučić. Nakon udarca u vozilo u kojem je bio Vučić, bentli je blokirao i drugo vozilo iz pratnje. Sva trojica iz bentlija rade kao obezbeđenje u beogradskim klubovima.

Šta su radili Šta su tvrdili
driftovali auto na kružnom toku pošli po benzin Dragutinoviću
pokušali da pobegnu posle udesa malo se vozili, nikog nisu videli
vozač imamo kokain u krvi nisu ugrozili ničiju sigurnost

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading