"Muž nije hteo da je provoza jer joj je objasnio da je motor pokvaren, ali ona je ipak nagovorila brata": Svedočenje svekra nedavno stradale majke (15)

Autor:

Hronika

15.06.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Moj sin je krenuo po sokove i dok je prilazio pumpi video je udes i Jovanu kako mrtva leži pokraj motora. Nije mogao da veruje, jer je samo 20 minuta ranije izašao iz kuće u kojoj mu je žena bila živa i zdravam - kaže Zoran Aleksić, svekar mlade majke (15) stradale u stravičnoj nesreći u Obrenovcu kada su ona i njen brat Milutin (22) motociklom naleteli na automobil.

Foto: pixabay.com

Jovanin svekar, Zoran Aleksić iz sela Stubline, ispričao je novinarima da je njegova snaja te kobne večeri, kada joj je brat došao da vidi njenu sedmomesečnu ćerkicu Saru, insistirala da se provoza na motoru.

- Milutin je u sredu tim prokletim motorom došao kod nas da vidi Saru. Jovana je prvo tražila od mog sina Slobe, njenog muža, da je provoza po selu, ali on nije hteo. Rekao joj je: "Na tom motoru ne rade prednje kočnice i nema svetlo, neću da te vozim!" - rekao je Aleksić, a prenose beogradski mediji.

Svekar je ispričao da je Jovana potom otišla da uspava Saru, a njegov sin u prodavnicu. Kada je beba zaspala, priča Aleksić, Jovana je oko 21 sat uspela da nagovori brata Milutina da je provoza na "suzukiju", jer se ranije nikada nije vozila na motoru.

- Slobodan je prvo otišao do prodavnice, a kada je video da ne radi, krenuo je do benzinske pumpe da kupi sokove. Dok je prilazio, video je saobraćajni udes i Jovanu kako mrtva leži pokraj motora. Pored je bio Milutin, koji je jaukao od jakih bolova. Slobodan nije mogao da veruje šta se dogodilo, jer je samo dvadesetak minuta ranije izašao iz kuće u kojoj je njegova žena bila živa i zdrava - rekao je Aleksić.

Slobodan je juče otišao da sa obdukcije preuzme Jovanino telo i prevezu ga u kuću njenog oca Radeta B. Jovana će, po želji njenog oca, biti sahranjena danas u rodnom selu Trstenica.

- Mislim da sad Slobodan izdržava samo radi ćerke Sare. Planirali su da imaju još dece, a sada se ovo desilo - navodi Aleksić.

Jovanin brat Milutin teško je povređen, ali nije životno ugrožen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading