Serija krađa i paljenja automobila u Kikindi: Iza cele "operacije" stoje veoma mladi momci!

Autor: Republika

Hronika

20.03.2019

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je identifikovala osobe koje su krale, a nakon vožnje i palile automobile. Mozak "operacije" bio je Kikinđanin (19) čiji identitet policija nije otkrila. Protiv njega i maloletnog sugrađanina (17) policija je podnela krivične prijave zbog sumnje da su izvršili dve krađe i tešku krađu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sumnja se da su devetnaestogodišnjak i maloletnik ukrali putničko vozilo marke "golf" koje nije bilo zaključano. Oni su automobil, nakon vožnje, zapalili na periferiji grada. Terete se i da su provalili u dve vikendice iz kojih su ukrali alat.

Osumnjičeni Kikinđanin (19) tereti i da je februara prošle godine, sa dvadesetogodišnjim muškarcem iz Kikinde, ukrao nezaključeno putničko vozilo. U pitanju je bio "stojadin" koji su nakon vožnje zapalili.

Protiv njih će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. Iz kikindske policije apeluju na sugrađane da automobile zaključavaju, jer im se u suprotnom može desiti ovako nešto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading