Mučki prebijena Ivana ide na kućno lečenje, otac poručio: Sve ćemo uraditi da se oporavi!

Autor: blic.rs

Hronika

18.03.2019

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mučki prebijena Ivana Filipović (22) danas će biti otpuštena sa Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici na kućno lečenje.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ivana Filipović

Ona je smeštena u bolnicu utorak nakon što ju je dečko Đorđe Lacković (24) krvnički pretukao i nad njom se monstruozno iživljavao u iznajmljenom stanu u Novom Sadu.

Lacković je sumnjao da ga Ivana vara, nogama i drvenom motkom nesrećnoj devojci polomio je rebra, probio joj pluća, nožem joj unakazio lice i butine, dok joj je peglom pekao ruke. Kada je počeo da je bije, ona ga je preklinjala da prestane, ali je to samo razjarilo pomahnitalog mladića, koji je nastavio da je tuče drvenom palicom nakon čega je uzeo nož i počeo da je seče po licu i butinama.

Fizički oporavak Ivana će nastaviti u rodnom Banovom Polju kod Bogatića, a vest o dolasku kući umirila je i obradovala njene najbliže - majku Slađanu, oca Dragana, brata Ivana i baku Nevenu, kao i rođake i prijatelje koji su brinuli za njen oporavak.

Posle komplikacije sa plućima, njeno zdravstveno stanje je mnogo bolje i vreme je za odlazak kući.

RepublikaFoto: facebook.com/djordje lackovic
Đorđe Lacković

- Bili smo zabrinuti jer su se pojavili ugrušci krvi u plućima, pa su joj stavili drenove da se pluća iščiste. Posetili smo je po podne, bila je raspoloženija kada su lekari rekli da se stanje sa plućima popravilo. Rane joj zarastaju kako su lekari predviđali, otoci su se povukli, samo su vidljivi brojni podlivi svuda po telu. Snimali su joj šaku jer su sumnjali da je jedan prst slomljen, ali se ispostavilo da je jako nagnječen - izjavio je brat Ivan.

Za razliku od prethodnih dana, koje su preplakali i prećutali od muke koja je snašla, svi u porodici su vedriji i mnogo manje zabrinuti za zdravlje svoje mezimice.

- Samo da dođe kući. Pretrpela je jake bolove zbog povreda koje je zadobila, ali je najvažnije da je preživela. Sve ćemo učiniti da se oporavi od fizičkih bolova i traume koju je preživela - rekao je kratko otac Dragan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading