DETALJI HORORA U SELU MARKOVAC: Silovao rođene sestre od 5 i 15 godina!

Autor:

Hronika

14.12.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Ž. (21), koji je ometen u razvoju, uhapšen je zbog sumnje da je mesecima silovao rođene sestre A. Ž. (15) i M. Ž. (5), od kojih starija takođe ima mentalni poremećaj!

Ilustracija

Pretnje

Mladić je sestre napastvovao u porodičnoj kući u selu Markovac nadomak Vršca. Kako Srpski telegraf saznaje, čitav slučaj otkrila je psiholog Specijalne škole "Jelena Varijaški" u Vršcu nakon što su profesori u školi primetili da se devojčica čudno ponaša.

- Zorica P. je istog dana pozvala devojčicu na razgovor. Međutim, A. Ž. je uporno tvrdila da je sve u redu i da nema nikakvih problema. Pred kraj razgovora je ipak popustila i psihologu otkrila svoje mračne tajne i šta proživljava izvestan period. Psiholog je nakon toga odmah kontaktirala policiju - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Kako saznajemo, Danijel Ž. je uz pretnje devojčice silovao u više navrata u proteklih nekoliko meseci.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Danijel Ž. i njegova starija sestra ometeni su u razvoju

- Koristio je svaki trenutak kada roditelji i ostali ukućani nisu tu i tada ih napastvovao. Potom im je pretio da nikome ne pričaju šta su radili, da je to samo njihova tajna i da će ih u suprotnom pretući i ubiti - dodaje naš sagovornik.

Traume

Pakao kroz koje su devojčice prošle ostavio je velike posledice i traume na njih.

Zadržane u bolnici

Devojčice su odmah poslate u Institut za majku i dete, gde su im ustanovljene povrede na genitalijama.

- Dežurni lekari su uradili sve neophodne ginekološke i hirurške preglede. Pored toga što su u veoma lošem psihičkom stanju, ustanovljena su i i oštećenja na genitalijama i privremeno su zadržane u bolnici - kaže naš sagovornik.

- A. Ž. i M. Ž. su u velikom šoku i stresu zbog svega. Njihov oporavak će dugo trajati i pitanje je da li će devojčice posle svega moći da se vrate u stanje u kojem su bile. Potrebna im je stručna pomoć, kao i pomoć roditelja i okoline, kako bi što bezbolnije prebrodile ovaj period - kaže naš sagovornik.

Danijelu Ž. je određeno zadržavanje do 48 sati i izrečene su mu hitne mere zabrane prilaska devojčicama. Nakon toga će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu na saslušanje.

ČINJENICE
Braća iz pakla
Novembar 2018. - Borivoje S. (60) iz Donjeg Katuna kod Varvarina silovao rođenu sestru Boricu S. (54). Borivoje je osoba sa posebnim potrebama
Oktobar 2017. - Dragoljub R. (25) iz Šapca uhapšen zbog sumnje da je silovao sestru M. K. (15), ćerku od ujaka. Devojčica bežeći iskočila kroz prozor i polomila ruke i noge
Novembar 2017 - Jova Đ. (20) iz sela Paraga kod Bačke Palanke uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao mlađu maloletnu sestru
Oktobar 2016 - Arijeton K. (20) iz Kostolca uhapšen zbog sumnje da je silovao sestru L. K. (13), koja se nakon toga porodila

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading