Horor u Kaluđerici: Rijaliti-zvezda zapalila komšiji dva auta, policija traga za piromanom!

Autor: NATALIJA REMENJAK

Hronika

20.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva automobila u potpunosti su izgorela u podmetnutom požaru koji se dogodio u noći između 19. i 20. novembra u beogradskom naselju Kaluđerica. Vlasnici automobila Dragan Cvetinović (42) i njegova supruga sumnjaju da je požar podmetnula jedna rijaliti-zvezda iz njihovog komšiluka!

Foto: Privatna arhiva
Fotografija sa lica mesta

Eksplozija

Vatrena stihija uznemirila je meštane Kaluđerice oko 3 sata nakon ponoći. U potpunosti su izgoreli skupoceni rendž rover i opel korsa. Na svu sreću, povređenih nije bilo.

- Dim me bukvalno probudio iz sna. Kada sam pogledao kroz prozor, plamen je gutao vozila, a onda je odjeknula i strahovita eksplozija. Vatrogasci su stigli kroz nekoliko minuta i ugasili požar, a policija je mogla samo da konstatuje totalnu štetu - priča nam jedan od očevidaca ovog požara.

U podmetnutom požaru izgoreo skupoceni rendž rover i opel korsa

Reporteri našeg lista juče su na licu mesta zatekli vlasnika automobila koji sumnja da mu je njegovo i vozilo njegove supruge namerno zapalila "jedna rijaliti-zvezda" iz Kaluđerice.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Aleksandar Čabarkapa (levo, sa tetovažom na desnoj ruci)

Subotić: Čabarkapa mi bacio bombu

Pre samo dva meseca meštane Kaluđerice potresla je još jedna eksplozija. Nepoznati napadač bacio je dve ručne bombe nedaleko od kuće Karađorđa Subotića, oca Aleksandre Subotić, učesnice rijalitija "Zadruga 2".

- Čuo sam šištanje u toku noći. Geler je prošao devojčici iz komšiluka pored glave. Ciljali su mog brata Srboljuba, ali su promašili kuću. Nemam na koga drugog da sumnjam, osim na Aleksandra Čabarkapu - rekao je Karađorđe novinarima.

Podsetimo, Aleksandar Čabarkapa najpre je bio u vezi sa Karađorđevom bivšom suprugom Ljubom Pantović, da bi zatim uplovio u romansu sa njihovom ćerkom Aleksandrom, sa kojom je dobio ćerku Magdalenu. Osuđivan je za razna krivična dela na zatvor, iz kojeg se uključivao u rijaliti- program.

- Mene su vatrogasci probudili i rekli mi da su mi automobili izgoreli. Šteta na oba automobila je totalna i iznosi oko 30.000 evra! Motiv mi nije poznat i ne znam zašto su mi zapalili automobile, jer neprijatelje nemam. Nisam kriminalac i ne bavim se prljavim poslovima. U pitanju je verovatno čista ljubomora i zavist, a sumnjam da iza ovog stoji jedna rijaliti-zvezda koja živi u mom komšiluku, koja je i ranije pravila slične incidente - kaže Dragan Cvetinović.

30 hiljada evra iznosi šteta u požaru

Vlasnik dodaje i da ne želi da otkrije identitet rijaliti-zvezde, ali da je ona dobro poznata srpskoj javnosti.

- Uzdam se u policiju i nadam se da će počinioci uskoro biti pronađeni i uhapšeni - dodaje on.

Kamere

Policija je sa lica mesta prikupila sve dokaze i krenula u potragu.

- Inspektori su uzeli snimke sa sigurnosnih kamera okolnih kuća, a forenzičke ekipe su detaljno izvršile uviđaj nakon ugašenog požara. Sa lica mesta uzeti su i DNK tragovi. Verujem da ćemo brzo identifikovati piromane - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading