Glumac popio šamar, pa se žalio Ulemeku! Legija zbog Sergeja pucao policajcu u nogu

Autor:

Hronika

19.11.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadski biznismen Nebojša Tubić Žabac, jedan od preživelih momaka devedesetih, ponovo je šokirao javnost pričama o prijateljima iz srpskog podzemlja!

Sergej Trifunović se žalio Legiji

Žabac, koji je javnosti postao poznat po ljubavnim aferama sa srpskim manekenkama i pevačicama, otkrio je u emisiji "Balkan info" kako su mu Milorad Ulemek Legija i Dušan Spasojević Šiptar, vođa nekadašnjeg "zemunskog klana", nudili 500.000 maraka da "namesti" Ljubišu Buhu Čumeta.

Slušao Ramštajn

- Spasojević i Legija dođu kod mene i kažu: "Buraz, evo ti 500.000 i namami ono go*no da dođe kod tebe". "Koje go*no?", pitam ja, a oni: "Pa kao, ti si dobar sa Čumetom, i tako to..." Kažem ja: "Da ja namamim mog druga da ga vi zveknete, pa, jeste li vi normalni? Neću ja svog druga da namamim da ga ubijete! Ti si, Dušane, trčao po gorivo za Čumeta, a sad hoćeš da ga ubiješ?!" - priča Žabac.

 

 

On je dodao da je Legija bio faca sve dok nije počeo da se drogira i dok nije došao do većih para.

- Voleo je da sluša grupu Ramštajn. Dođe u kafić, pusti muziku i svi moraju da slušaju! Onda kaže konobaru da namesti basove, pa izvadi pištolj i puca u zvučnike! Jednom je u klubu "Stupica" Sergej Trifunović iznervirao neke ljude i dobio šamar! Došao on kod Legije da kuka zbog šamara, a Legija prevrne sto i počne da puca! Došli ovi iz interventne, a Ulemek jednom od njih uzme pištolj i upuca ga u nogu - kaže Tubić.

RepublikaFoto: youtube.com/ BALKAN INFO - Zvanični kanal
Nebojša Tubić Žabac

Žabac: Kad je Šarić dobio sina, njegov brat Duško iznajmio je najbolje ku*ve i potrošio 150.000 evra

Opasni momci

Tubić je zbog druženja s opasnim momcima nebrojano puta mogao i da nastrada. Među bliskim prijateljima bili su mu i Željko Ražnatović Arkan, Darko Šarić i Luka Bojović. On je ispričao i kako su se Duško Šarić, fudbaler Dejan Savićević i on provodili na Tajlandu kad je Darko dobio sina.
- Duško nam kaže: "Ajmo da slavimo! Odemo u diskoteku i Duško iznajmi najbolje ku*ve, potrošio je 150.000 evra - priča Tubić.

Arkanov sin prokockao 30.000 maraka

Tubić dodaje da je Arkan sinu Mihajlu dao 30.000 maraka da kupi stan, a da je on prokockao sve pare.

Željkov sin prokockao novac

- Zvao me da ga pravdam i ja mu predložim da se oženi, jer će mu Arkan tako najlakše oprostiti pare. Mihajlo našao neku devojku, ona bila trudna. Međutim, kasnije mi Arkan kaže: "Nema ništa od svadbe, dete nije Mihajlovo, već njegovog ujaka" - priča Tubić.

Bojović: Osvetiću Arkana

Nebojša Tubić o poznanstvu s Lukom Bojovićem, koji robija u Španiji, neretko priča.

RepublikaFoto: Public
Luka Bojović

- On je patološki bio "zaljubljen" u Arkana. Arkan mu je bio idol. Luka se na njegovom grobu zakleo da će se osvetiti i je*ati mater svima koji su ubili Arkana - priča Tubić.

Mišković i Figo delili devojku

Tubić navodi i da su sin vlasnika "Delta holdinga" Marko Mišković i nekadašnji fudbaler Luis Figo imali seks s istom devojkom.

RepublikaFoto: instagram.com/luis__figo
Luis Figo

- Imao sam neku manekenku, družila se s Nikol Riči i Naomi Kembel. Spavala je s kim god sam joj rekao. Figo, kad je video, nije mu bilo dobro. Ona je ubrzo bila i sa Markom, a Vića Petrović (sportski radnik, prim. aut.) pruža mu ruku i kaže: "Sad si kum s Figom. Ona je malopre pu*ila Figu, ti se sad ljubio s njom - priča Žabac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (120)

Loading
Aco

19.11.2018 06:45

Sergej je uvek pravio samo probleme.

Sada

19.11.2018 08:53

@Aco - Sergej ne prestaje da pravi probleme.

Jovica

19.11.2018 06:49

Ko je jos iznenadjen drustvancetom Trifunovica?Niko!

Maki

19.11.2018 08:54

@Jovica - Drustvo limunada.