U utorak stiže Nokia koju svi željno iščekuju

Autor: Republika

Razonoda

20.08.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

HMD Global još nam je dužan super flagship pod legendarnim Nokia brendom, koji se izdiže iz pepela. Sudeći po objavi na Twitter-u, ono što čekate, trebalo bi da se dogodi 21.8. za kada najavljuju predstavljanje "najiščekivanijeg" Nokia telefona. Stiže li napokon ta Nokia 9?

RepublikaFoto: twitter.com/nokia mobile

U Barseloni smo upoznali gomilu zanimljivih Nokia telefona, među kojima, onaj najjači bio je Nokia 8 Sirocco, a najviše pažnje privukla je žuta Nokia Banana. O Nokiji 9 nagađa se već jako dugo, a trebalo bi da bude Nokia flagship sa turbo kamerom kojoj se mnogi nadaju. 

HMD je sad za utorak, 21.8. ili nedelju dana dana prije IFA sajma u Berlinu, zakazao sopstveni event, na kojem će predstaviti novi telefon i to "najiščekivaniji" Nokia telefon. Sve to miriše napokon na tu Nokiu 9, koju bi trebalo da pokreće aktuelni Snapdragon 845, a na leđima će nositi vrhunsku kameru, najverovatnije dve, a možda i tri.

Neki idu tako daleko pa u novom istinskom Nokia flagshipu vide AMOLED ekran sa in-display čitačem otisaka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading