Jedna od najboljih mobilnih igara sad i za konzole

Autor: Republika

Razonoda

19.08.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sada samo viđali obrnut scenario - da klasične igre postaju mobilne igre, a sad pravo iznenađenje! Hungry Shark strašiće nas i na konzolama!

RepublikaFoto: youtube.com/ubi soft uk

Slaveći pola milijarde preuzetih kopija igre Hungry Shark izdavač popularne mobilne zanimacije najavio je dolazak i na konzole PlayStation 4 i Xbox One. Igra je ograničeno bila dostupna od 17. jula samo u nekim zemljama, a sad je dostupna svima. Od sada i igrači Nintendo Switch konzole mogu da igraju Hungry Shark World!

Hungry Shark World za konzole razvili su i izdali zajednički kompanije Future Games of London i Ubisoft Studio, kao arkadnu avanturu u kojoj je potrebno od malecke ajkule s početka igre napraviti monstruoznog predatora, koji ne mari za lanac ishrane i diktira pravila u okeanima.

Na putu će se igračima naći razne prepreke, uključujući “boss fight“ arene, u kojima će se igračeva ajkula boriti sa devnim i mitskim ajkulama, praistorijskim predatorima i drugim morskim nemanima.

Igrači će istraživati tropske vode, okolinu ledenog brega, izgubljene gradove i potopljena prostranstva, u kojima će svaki put imati drugačije moći za napredak kroz igru i drugačije i jedinstvene neprijatelje. Ukupno je u igri dostupno 250 misija i 20 ajkula, koje je moguće nadograditi, a svaka ima sebi svojstveno ponašanje i karakteristike.

Kontrole su, naravno prilagođene za konzole, a podržana je 4K rezolucija prikaza, kao i unapređena grafika za Xbox One X i PlayStation 4 Pro.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading