BUDITE BOGINJA INSTAGRAMA: 10 najboljih aplikacija uz koje ćete vaš izgled dovesti do savršenstva

Autor: menshealth.com, Republika

Razonoda

14.08.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste rešili da se konačno posvetite vašem izgledu i da izgubite višak kilograma, od velike pomoći će vam biti aplikacije koje će vam uvek biti dostupne na vašem telefonu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dovedite telo do savršenstva

Nisu sve aplikacije dobre i trik je u tome da odaberete onu uz koju ćete lakše da ostavrite vaš cilj i dostignete željenu težinu. Ovo su neke od najboljih aplikacija za vas.

MyFitnessPal

Bez obzira na dijetu za koju ste se opredelili, na kraju se sve svede na isto: na odnos unetih naspram potrošenih kalorija. Zbog toga smo mi veliki fanovi ove aplikacije koja nam daje da biramo preko milion namirnica sa brojem kalorija i hranljiovim sastojcima za svaku od njih. Ona će vam pomoći i da odredite neophodan broj kalorija kao i način an koji ćete što pre doći do željene težine.

RepublikaFoto: Promo foto

Waterlogged

Voda je veoma važna za naš organizam i može da nam pomogne u mršavljenju. Ova aplikacija će vam pomoći da održavate vaše telo hidriranim i samim tim zdravim i vitkim.

Mens Health

Omogućava vam da izaberete određenu regiju na telu koju želite da poboljšate, a aplikacija će vam izračunati koliko vam vremena treba da ostvarite vaš cilj.

RepublikaFoto: instagram.com/madlymish

Talkspace

Kada je u pitanju mršavljenje, veoma je važno da povedete računa o ishrani i vežbanju, ali morate da imate na umu i vaše psihičko zdravlje. Ova aplikacija je odlična za savetovanje jer vam je stručni terapeut dostupan 24/7.

My ASICS

Dok većina aplikacija za trčanje nudi program od 20 do 40 nedelja dug program, ova aplikacija je skrojena po vašim potrebama i prati vaš trenutni nivo kondicije i ciljeve.

Happy Scale

Kada stanete na vagu, ona ne pokazuje samo vašu kilažu, već i promenu u hormonima ali i u navikama za pražnjenje. Ona prati sve promene u telu i daje nam bolju sliku toga šta nam se dešava sa kilažom.

RepublikaFoto: pixabay.com

BioForce HRV

Otkucaji srca variraju i ukazuju na trenutni stres kojem je naše telo izloženo i kako se oporavlja od vežbanja. Velika oscilacija može da bude znak umora, a ova aplikacija vam predlaže koliko naporno trebate da vežbate.

Fooducate

Mnogo namirnica, kao što su proteinske pločice ili smrznuta hrana, maskirane su kao zdrava hrana iako zapravo nisu. Ova aplikcija može da vam pomogne kod izbora zdravih namirnica jer ima bazu podataka koja pokriva preko 250.000 namirnica sa objašnjenjem zašto jesu, a zašto nisu zdrave.

Healthy Out

Može vam biti teško da pronađete adekvatnu hranu kada ste na dijeti. Uz pomoć GPS-a ova aplikacija vam pomaže da nađete najbliži restoran koji služi hranu koja je u skladu sa vašom dijetom. Daće vam i savete kako da napravite što zdravije jelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading