SAMSUNG DUGO STAGNIRA SA INOVACIJAMA: Evo šta obećavaju za narednu godinu

Autor: Republika

Razonoda

02.08.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je u pitanju dizajn, Samsung dugo nije objavio ništa značajno i revolucionarno u domenu mobilnih uređaja. Kompanija se umesto toga opredelila za manje izmene i poboljšanja tu i tamo, kao i za dodatno poliranje dizajnerskog procesa.

RepublikaFoto: youtube.com/theverge.com

Ovo može da predstavlja i dobru stvar za kompaniju, jer se mnogi nadaju da bi južnokorejski gigant uskoro mogao da predstavi nešto potpuno novo na planu dizajna. Dobra vest je da i Samsung razmišlja u ovom smeru, jer je kompanija nedavno istakla i obećala da tokom 2019. godine možemo očekivati nove proizvodne formate.

U svom saopštenju, koje je deo kompanijinog finansijskog izveštaja, Samsung ističe: "Gledajući unapred kompanija će nastaviti da ojačava konkurentnost proizvoda, bazirano na vođstvu u domenu hardvera, prihvatanjem najnovijih tehnologija i novih proizvodnih formata, kao i postizanju vodeće pozicije u 5G sektoru".

Samsung proizvodi mnogo više od telefona, tako da bi se novi formati proizvoda mogli odnositi i na televizore, zvučnike, frižidere i mnoge druge uređaje. Da li u ovaj novi proizvodni format spada i savitljivi Galaxy X telefon, koji se takođe očekuje tokom naredne godine, ostaje da se vidi.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading