SAMSUNG NUDI POPRAVKE TELEFONA UZ VELIKE POPUSTE

Autor: Republika

Razonoda

16.07.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Samsung najavila je da će korisnici flegšip uređaja u Srbiji moći da povoljnije zamene ekran, ukoliko je potrebna vangarantna popravka.

RepublikaFoto: youtube.com/theverge.com

Cilj je da se korisnicima omogući rešavanje najčešćih problema i pomogne im se oko popravki ekrana, sa popustom od oko 2.360 do oko 3.540 dinara.

Tačnije, promocija uključuje subvencionisanu popravku fizičkog oštećenja ekrana u okviru garantnog roka od dve godine, kao i bilo kakvo oštećenje ekrana nakon isteka garantnog roka.


- Sigurnost, zadovoljstvo i briga o korisnicima su oduvek prioriteti kompanije Samsung. Trudimo se da brinemo o potrebama naših kupaca i pružimo im kvalitetnu uslugu. Neovlašćene popravke naših telefona mogu napraviti veliki problem ili čak stvoriti novi, te na taj način pokvariti ukupno korisničko iskustvo i zadovoljstvo.

- Želimo da naši kupci budu sigurni i oslone se na našu podršku, čak i u slučajevima kada nehotice slome svoj telefon. Ovim želimo da im pružimo najbolju moguću podršku, čineći ih bezbednim, jer će sa sigurnošću znati da dobijaju naše ovlašćene delove, kao i da će njihovi uređaji funkcionisati kao potpuno novi - rekao je Min Ho Bae, direktor Korisničkog servisa kompanije Samsung za Adriatik region.


Cene sa popustom za vangarantne popravke popravke telefona, odnose se na Galaxy S7 edge, Galaxy S8 i S8+, Galaxy Note8 i Galaxy S9 i S9+ uređaje.

Usluga i popust za navedene uređaje biće mogući kod 12 regionalnih ovlašćenih servisnih partnera kompanije Samsung. U Srbiji je usluga dostupna od 1. jula do 31. decembra, kod partnera Promobi i Begram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading