Nema više "PIJANIH PORUKA" jer postoji DRUNK LOCKER aplikacija!

Autor: novaenergija.net

Razonoda

17.06.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popili ste i tu tom stanju često zovete bivšu devojku ili možda postavljate neprimerene fotografije na društvenim mrežama? Nervira vas to i ne želite da vam se to dešava? Drunk Locker je tu da vam pomogne, evo kako!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Drunk Locker je aplikacija koja radi ono što bi vaši prijatelji trebalo da rade kada ste vi pod dejstvom alkohola. Pre nego što krenete u provod, podesite aplikaciju prema vašim aktivnostima i ona će vas sprečiti da delite fotografije, statuse ili bilo šta drugo na društvenim mrežama, sve dok se ne otreznite.

Ona funkcioniše veoma jednostavno. Drunk Locker zaključava šest različitih društvenih mreža kao što su Snapchat, Facebook Messenger, Facebook, Instagram, Twitter i Tumblr. To su šest destinacija gde niko ne želi da se izlaže u pijanom svetlu. Prilikom zaključavanja samo odredite period koliko će te aplikacije biti zaključane i apsolutno ništa ih ne može otključati dok to ne istekne.

Pored toga, ova aplikacija je takođe veoma dobra za samokontrolu kada je posao ili škola u pitanju. Blokiranjem pojedinih društvenih mreža i aplikacija se povećava produktivnost korisnika.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Korisnički izgled aplikacije je veoma jednostavan i ona sadrži nekoliko stranica sa opcijama koje se mogu štiklirati. Nakon štikliranja pojedinih opcija pojavljuje se iskakajući panel gde korisnik može odrediti period na koji će opcija biti aktivna.

Na kraju kada sve postavite kako trebam samo dodirnite na taster “Block” i aplikacije koje ste odredili će biti nedostupne za korišćenje sve dok ne istekne predodređeni period.

Nažalost, ova aplikacija ne može da blokira pozive ili SMS poruke, ali, s obzirom da je nova i još uvek u početnoj fazi, ne bi trebalo da nas iznenadi ako se slične opcije pojave u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading