Evo kakva će biti dolazeća MSI MEG 390 GODLIKE matična ploča

Autor: benchmark.rs

Razonoda

25.09.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intel se sprema za objavu svoje nove 9000-serije procesora narednog meseca, dok se proizvođači matičnih ploča spremaju za Z390 čipset. Procurele su fotografije nove Z390 linije ploča kompanije MSI, koju predvodi premijum MEG 390 GODLIKE model, koji izgleda fantastično.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

MSI MEG 390 GODLIKE matična ploča uključuje M.2 karticu za proširenje, ali i nešto drugačije - deluje kao da je u pitanju kartica za streaming sa HDMI portom na poleđini, što sugeriše da je namenjena gejmerima koji planiraju da koriste Core i9-9900K CPU, streamuju na Twitch i slično. MEG 390 GODLIKE ima četiri PCIe x16 porta, tri M.2 slota (i još dva sa M.2 karticom za proširenje) i veći E-ATX format.

Pored pomenute matične ploče, MSI sprema još nekoliko modela sa Z390 čipsetom. Tu je novi MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon AC model sa velikim brojem RGB osvetljenja, kao i MSI MPG Z390 Gaming Edge AC model.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading