Logitech kupuje Blue Microphones za 117 miliona dolara!

Autor: benchmark.rs

Razonoda

01.08.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Logitech namerava da obavi veliku kupovinu, kako bi osigurao svoju poziciju u domenu snimanja zvuka u najvišem segmentu. Logitech je objavio planove o kupovini kompanije Blue Microphones za 117 miliona dolara u gotovini.

RepublikaFoto: youtube.com/MrMario2011
Blue Microphones se prodaje za 117 miliona dolara

Transakcija će rezultirati time da se Blue, poznat po svojim veoma popularnim USB mikrofonima Snowball i Yeti, pridružuje postojećem Logitechovom portfoliju brendova. Pored Logitecha i Logitecha G, kompanija ima i druge poznate linije, kao što su Astro Gaming, Jaybird i Ultimate Ears.

- Za Logitech ovo je nova oblast. Ali u isto vreme i nije novina. Gejmeri već koriste naše Logitech G veb kamere za streaming igara. Ljudi obavljaju video pozive sa prijateljima i familijom uz pomoć Logitecha svakoga dana. A u poslovanju, naša audio i video rešenja su prisutna svaki put kada se video sastanak održava u kancelariji. Udruživanje sa kompanijom Blue i njihovom linijom mikrofona je logičan korak unapred - ističu iz kompanije Logitech.


Blue Microphones je osnovan 1995. godine, a kompanija prodaje mikrofone u rasponu od 60 dolara do 4000 dolara. Kompanijine mikrofone koriste podkasteri, muzičari, streameri igara i svi drugi kojima je potreban kvalitetan zvuk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading