Microsoft vratio na tržište IntelliMouse

Autor: pcpress.rs

Razonoda

03.07.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Microsoft IntelliMouse je mogao da se pronađe u skoro svakoj kancelariji i školi sredinom 2000. godina. Svaka Windows XP mašina bila je uparena sa ovim mišem.

RepublikaFoto: youtube.com/Windows
IntelliMouse se vraća u život

Postao je veoma popularan i kod gejmera zahvaljujući optičkom senzoru i prekidačima koje je imao. Prošlo je dosta vremena od kada je ovaj miš dobio nadogradnju, te je sada Microsoft odlučio da ga unapređenog vrati na tržište.

Najnoviji naslednik pod nazivom "Microsoft Classic IntelliMouse", kompanija je vratila sa nekoliko nadogradnji. Oblik miša je uglavnom isti, ali su noviji prekidači Omron dodati za levi i desni taster miša. Točkić (scroll) sada koristi Kailh prekidač, koji ima lepši osećaj u odnosu na onaj koji se nalazi na IntelliMouse 3.0 iz 2003. Dugmići na mišu se prilagođavaju takođe, tako da možete podesiti različite komande onako kako vam se sviđa.

Jednostavan izgled je ostao, ali postoji velika estetska promena. Legendarno crveno LED svetlo koje se nalazi sa donje strane miša sada je belo. Nov IntelliMouse još uvek ima optički senzor, ali DPI je povećan. Originalni IntelliMouse podržava 400 DPI, ali sa ovom novom verzijom možete dobiti do 3.200 DPI. Microsoft Classic IntelliMouse je dostupan po ceni od 40 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading