(VIDEO) Samsung ažurirao Chromebook Plus novim procesorom i drugom kamerom

Autor: benchmark.rs

Razonoda

16.06.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samsung je objavio osveženu verziju svog Chromebook Plus konvertibilnog laptopa, koji će sigurno privući pažnju određene grupe korisnika.

RepublikaFoto: youtube.com/Techaeris
Samsung Chromebook Plus V2

Novi Samsung Chromebook Plus V2 ima 12.2-inčni FHD (1920 x 1080p) displej, koji se bez problema može sklopiti u tablet format, na kojem se može koristiti i implementirana stylus pametna olovka.

Novina na ovogodišnjem modelu je implementacija Intel Celeron 3965Y procesora, koji menja ARM CPU koji je Samsung prethodno koristio. Procesor radi u tandemu sa Intel HD Graphics 615 čipom i 4GB RAM-a i 32GB lokalnog skladišnog prostora. Prisutna je i 13MP (f/1.9) kamera na docku tastature, zajedno sa 1MP kamerom postavljenom iznad displeja.

Kapacitet baterije nije pomenut, mada CNET-ov video test pokazuje devet sati i 33 minuta, kada je displej podešen na 50% osvetljenja.

Ostale značajnije karakteristike uključuju dva USB Type-C konektora, jedan USB 3.0 port, microSD čitač kartica, priključak za slušalice od 3.5mm i dva 1.5V stereo zvučnika.

Samsung Chromebook Plus V2 će biti dostupan preko Best Buy prodavnica od 24. juna, po ceni od 500 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading