Novi Lenovo računari za moderne gejmere u pokretu

Autor: itsvet.com

Razonoda

15.06.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Lenovo Legion lap-top računari dizajnirani su za moderne gejmere koji su često u pokretu i kojima je laka prenosivost neophodna.

RepublikaFoto: youtube.com/Windows Central
Lenovo Legion Y730

Zamislite kako bi izgledalo da za vreme ručka igrate najnoviju hit igru, a u istom danu odradite i važan sastanak. Umesto da žonglirate dva lap-top računara u jednoj torbi, Lenovo Legion Y730 I Y530 ispunjavaju obe uloge u samo jednom uređaju,omogućavajući vam neosetan prelaz sa poslovnog okruženja na igranje.

Izrađen od pažljivo obrađenog aluminijuma anodiziranog do sofisticirane gvozdeno-sive boje, Lenovo Legion Y730 može se pohvaliti i ultra-tankim ivicama oko full HD IPS ekrana. Sa druge strane, Lenovo Y530 u boji "Raven Black" ima suptilan ali izdržljiv gornji sloj sa teksturom koja zrači iz centralnog slova "O" u njegovom Legion logo-u.

Uz sofisticiran dizajn novih lap top računara, gejmeri više neće morati da brinu o osuđivačkim pogledima tokom poslovnih sastanaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading