Stiže novi omraženi redizajn SKAJPA

Autor: Republika

Razonoda

24.05.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Microsoftov novi radikalan redizajn aplikacije Skype, koji je do sada bio rezervisan samo za mobilne telefone, dobio je i svoju desktop verziju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Skajp

Iako su korisnici smartfona bili vrlo nezadovljni novim dizajnom, kompanija želi da sazna šta o njemu misle i korisnici desktop računara, piše Ubergizmo. 

Nova generacija nekada popularne aplikacije za chat za sada je dostupna samo kao preview. Kompanija navodi da rad na njoj još nije završen, i da će joj biti potrebna povratna informacija korisnika. 

Dostupne su i nove funkcije, poput deljenja fotografija i ekrana u realnom vremenu, a tu su i @mentions - reakcije na poruke, kao i notifikacijski panel koji omogućava korisnicima da ostanu u toku sa dešavanjima. 


Tu je i chat media galerija koja omogućava lakše pronalaženje podeljenog sadržaja poput linkova, fotografija i media fajlova, dok drag and drop opcija nudi poboljšano iskustvo grupnih razgovora. 

Podsećamo, ocene aplikacije drastično su pale otkako je novi dizajn predstavljen u julu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading