Uz ovaj zvučnik imaćete NAJJAČU ŽURKU!

Autor: itsvet.com

Razonoda

12.01.2018

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Sony predstavila je nove modele EXTRA BASS bežičnih zvučnika – SRS- XB41, SRS-XB31 i SRS-XB21 – te vaša potraga za savršenim zvučnikom može da stane ovde.

Foto: youtube.com/JimsReviewRoom
Sony EXTRA BASS

Uz prenosivost, trajnost, EXTRA BASS snagu i LIVE SOUND režim rada u prvom planu, novi Sony zvučnici obezbediće vrhunsku žurku gde god da se nalazite. Kvalitet zvuka ovih zvučnika u potpunosti će ukrasti „šou“, zahvaljujući trodimenzionalnom muzičkom iskustvu koje će vam pružiti osećaj da ste na muzičkom festivalu, na kome muzičari nastupaju samo za vas.

Ovo je omogućeno kombinacijom novog procesora digitalnih signala (DSP - Digital Signal Processor) i ugaonog zvučnika koji obezbeđuju LIVE SOUND režim rada. Sa ovim režimom možete da osetite širenje zvuka i vertikalno i horizontalno. Osim toga, ovi zvučnici su dizajnirani da održe i fokusiraju se na dubok bas i punch bas, koji savršeno podržavaju jači zvuk bas muzike, kao što su elektronska, grime i hip-hop.

Sony EXTRA BASS asortiman, obogaćen sa tri nova zvučnika, sada je bolji nego ikada, dugotrajniji i još pogodniji za različite prilike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading