HUAWEI BEZ PODRŠKE AMERA! Izostanak američkih operatera jako nas povređuje!

Autor: b92.net

Razonoda

11.01.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršni direktor sektora za potrošačke proizvode u kompaniji Huawei Ričard Ju je na sajmu elektronike (Consumer Electronics Show) u Las Vegasu kritikovao američke operatere.

RepublikaFoto: youtube.com/Video Conspiracy
Mate10 smartfon

Govoreći o performansama novog Mate10 Pro smartfona kompanije Huawei, Ričard je prokomentarisao i ponašanje američkih telekomunikacionih kompanija. 

Naime, svi su željno iščekivali predstavljanje nove saradnje sa operaterom AT&T koji je trebalo da prodaje njihove uređaje, ali to se nije dogodilo. 

Stoga je Ju prokomentarisao da "izostanak podrške američkih operatera jako povređuje Huawei“, kao i da je to "veliki gubitak za korisnike koji ne mogu da iskuse još jednu opciju za kupovinu kvalitetnog smartfona". 


Navodno, osim AT&T šuška se i da Verizon neće prodavati Huawei telefone u okviru svojih paketa. 

Ni jedna, ni druga kompanija nisu želele da komentarišu ove navode, a još jedan problem u SAD je taj što jako malo ljudi zna za kompaniju Huawei, pa tako njihova ćerka-kompanija Honor pokušava samostalno da plasira svoje proizvode na američko tržište.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading