(VIDEO) Uređaj na solarnu energiju priprema hranu za samo pola sata

Autor: pcpress.rs, Republika

Razonoda

19.10.2017

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom poslednjih par godina kompanija GoSun predstavila je novi talas u načinu pripremanja hrane na otvorenom, u okviru kojeg se za termičko obrađivanje hrane koristi samo solarna energija.

RepublikaFoto: youtube.com/Earthshine Nature Programs
Solarni pekač

Porodici ekoloških uređaja za pripremanje hrane uskoro će se pridružiti i GoSun Go, nosivi uređaj za termičko obrađivanje hrane.

Ovaj solarni uređaj za pripremanje hrane je lagan i kompaktan, što ga čini savršenim za kraća i duža putovanja. Za kuvanje, pečenje, te kuvanje na pari, skoro bilo koje namirnice koja vam padne na pamet, koristi samo energiju sunca, a termička obrada se odvija u specijalno dizajniranoj tubi, te u proseku traje 30 minuta.

Uređaj je spolja uvek hladan, čak i kada je pripremanje hrane u toku, te ne predstavlja nikakvu potencijalnu opasnost.

U prirodi može da se koristi i za kuvanje vode, te tako, ako je neophodno, korisnik od bilo koje vode koju pronađe u prirodi može da napravi pijaću vodu uz pomoć malo sunčeve energije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading