Firefox dobija novi logo

Autor: pcpress.rs

Razonoda

02.08.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mozilla je najavila redizajn za Firefox logotip, te zatražila pomoć od korisnika kako bi se izabrao izgled koji će odgovarati većini. Kompanija je već predstavila nekoliko mogućih verzija, te pozvala korisnike da pošalju komentare na zvanični blog.

RepublikaFoto: pixabay.com

Dizajneri će imati uvid u mišljenje korisnika, što bi trebalo da im pomogne prilikom izrade. No, to nije sve, budući da ima nekoliko dubljih promena i zahvata kada je dizajn u pitanju.

Ovog puta se ne radi samo o novom logotipu za poznati pretraživač, već o kompletnom redizajnu serije ikonica koje predstavljaju različite Firefox oblasti – od mobilnih i VR pretraživača, pa sve do alatki za pravljenje screenshot-ova i deljenje fajlova.

 

 

 Iz kompanije kažu da stara lisica plamenog repa više ne zadovoljava njihove potrebe, budući da nije u mogućnosti da na zadovoljavajući način predstavlja sve proizvode koji se nude.

Objavljena su dva seta mogućih promena, te i jedan i drugi nude redizajn glavne ikonice, pa će ova u budućnosti ponovo biti u obliku lisice, ili, pak, u obliku plamene lopte u kojoj je od lisice ostao samo rep.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading