NOVINE ZA INSTAGRAM STORI: Uz fotografiju ili video možete da ubacite i ovu super stvar

Autor: Republika

Razonoda

29.06.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram je poslednjih nekoliko meseci bio u centru pažnje sa brojnim rekordima, a servis koji je u vlasništvu Facebooka ne prestaje da implementira nove funkcije koje ga čine još boljim.

RepublikaFoto: pixabay.com


Instagram Stories je sada dobio muzičke stikere. Kada pritisnete da dodate stiker u fotografiju ili video u okviru Stories, moguće je izabrati novu muzičku ikonicu i odlučiti se za nešto iz kolekcije od nekoliko hiljada pesama (svakog dana se dodaju nove).

Pesme je moguće pretraživati po nazivu, raspoloženju ili žanru. Tu je i sekcija sa onim što je najpopularnije.


Moguće je čuti kratak demo onoga što ste izabrali, kao i izabrati tačan deo pesme koja najbolje odgovara priči koju ste postavili na Instagram Stories. Moguće je izabrati pesmu i pre nego što se video snimi, a pesma će se reprodukovati u pozadini dok snimate video.je poslednjih nekoliko meseci bio u centru pažnje sa brojnim rekordima, a servis koji je u vlasništvu Facebooka ne prestaje da implementira nove funkcije koje ga čine još boljim.

Instagram Stories je sada dobio muzičke stikere. Kada pritisnete da dodate stiker u fotografiju ili video u okviru Stories, moguće je izabrati novu muzičku ikonicu i odlučiti se za nešto iz kolekcije od nekoliko hiljada pesama (svakog dana se dodaju nove). Pesme je moguće pretraživati po nazivu, raspoloženju ili žanru. Tu je i sekcija sa onim što je najpopularnije.

Moguće je čuti kratak demo onoga što ste izabrali, kao i izabrati tačan deo pesme koja najbolje odgovara priči koju ste postavili na Instagram Stories. Moguće je izabrati pesmu i pre nego što se video snimi, a pesma će se reprodukovati u pozadini dok snimate video.

Muzički stikeri su deo Instagram 51 verzije za Android i iOS u selektovanim zemljama. Mogućnost biranja pesme pre snimanja videa je limitirana samo na iOS u ovom trenutku, a za Android se očekuje uskoro.

Instagram je ovaj povod iskoristio kako bi se pohvalio dostignućem od 400 miliona dnevno aktivnih korisnika za svoju Stories sekciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading