UKINUT PA VRAĆEN: Prva objava na Tviteru osnivača "Vikiliksa" posle povratka!

Autor:

Razonoda

26.12.2017

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Tviter nalog osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža nestao u nedelju uveče, ponovo je uključen, a razlog zbog koga se desilo to da najuticajniji i najplaćeniji nalog nestane i dalje nije poznat.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džulijan Asanž je uticajan čovek

Božićno čudo ili ne nalog Džulijana Asanža ponovo je dostupan. Nakon samo pola sata od vraćanja na internet usledila je mola za donaciju, ovoga puta sa kratkim video-snimkom.  

Asanžov nalog je jedan od politički uticajnih, pa se spekuliše da je povučen iz posebnog razloga. CBS vesti prenose da se pojavio još jedan nalog u odsustvu orginalnog za koji se tvrdi da je Asanžov, što ukazuje na to da je original bio povučen radi blokiranja Vikileaks-a. Međutim, taj servis je od tada suspendovan.

S druge strane nekoliko korisnika smatra da je Asanž izbrisao svoj nalog, ali neki misle da ga je kompanija Tviter suspendovala, prenosi IBTajms. 

Kako se navodi, šanse da je Tviter suspendovao Asanžov nalog su male, jer on ne spada u kategoriju pojedinaca čije će naloge deaktivirati sajt socijalnih medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading