YOUTUBE NUDI POSAO: Jedini zadatak je da pronađete i uništite snimake koji povređuju!

Autor: Republika

Razonoda

08.12.2017

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija YouTube je najavila da će zaposliti još službenika da bi s njenog sajta uklanjali video-snimke čiji sadržaj je protiv pravila te kompanije.

RepublikaFoto: pixabay.com
YouTube će koristiti tehnologiju za označavanje "problematičnih" video-klipova ili komentara koji sadrže govor mržnje ili mogu da naude deci

Direktorka YouTube-a Suzan Vojcicki izjavila je da "neki loši akteri iskorišćavaju" sajt te firme kompanije Google za objavljivanje i razmenu video-snimaka da "obmanjuju, manipulišu, uznemiruju ili povređuju".

Vojcicki je juče na svom blogu navela da će Google od iduće godine imati više od 10.000 zaposlenih koji će se baviti sadržajem koji korisnici objavljuju, ali nije rekla koliko ih sada radi na tome.

Ona je rekla da će YouTube koristiti tehnologiju za označavanje "problematičnih" video-klipova ili komentara koji sadrže govor mržnje ili mogu da naude deci.

Prethodnih nedelja na YouTube-u su se pojavili i snimci zlostavljanja dece i komentari pedofila, pišu agencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading