Fejsbuk ima novu aplikaciju ZA PRAVE VIDEO-ZAVISNIKE

Autor: b92.net

Razonoda

20.11.2017

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najnovijem pokušaju da udalji kreatore video sadržaja od Jutjuba, Fejsbuk je objavio novu, njima namenjenu, aplikaciju "Facebook Creator", koja korisnicima nudi veliki broj alata za strimovanje videa, ažuriranje odeljka Stories i slanje poruka putem različitih FB platformi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Fejsbuk aplikacija ima novinu

Facebook Creator je, u stvari, ažurirana i rebrendirana verzija već postojeće aplikacije Facebook Mentions, koja je omogućavala korisnicima da upravljaju svojim Facebook stranicama, s tom razlikom što je sada dostupna svim korisnicima, prenosi The Verge. 

Facebook Creator ima dve glavne karakteristike: 

Prva je mogućnost pravljenja uvodnih i završnih kadrova kod Facebook Live videa, kao i mogućnost dodavanja interaktivnih stikera i podešavanje video rama. Aplikacija će, takođe, moći da uređuje i montira fotografije i da ih postavlja na Facebook Stories i druge platforme. 

Druga značajna prednost nove aplikacije je olakšavanje komunikacije sa korisnicima koji vas prate, tako što ona pravi poseban inboks u koji se smeštaju komentari sa Facebooka, Instagrama, kao i poruke sa Messengera. 

Aplikacija korisniku pruža i analitičke informacije u vezi sa stranicom koju vodi. 

Facebook Creator je već dostupan za iOS, dok će korisnici Android platforme na svoju verziju morati da sačekaju nekoliko meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading