NETFLIX I BLIZZARD SPREMAJU DIABLO TV SERIJU?

Autor: play.co.rs

Razonoda

31.08.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre oko mesec dana su nam iz Blizzarda misteriozno najavili da rade na nekoliko projekata u Diablo svetu, što je obradovalo brojne Diablo i Blizzard fanove, koji su se zabrinuli da je Blizzard ovu slavu franšizu zaboravio.

RepublikaFoto: youtube.com/Blizzard Entertainment

Prvi od tih je najavljen pre oko dve nedelje, a to je dolazak Diablo trojke na Switch konzolu, ali se svi pitaju šta su ti ostali tajni projekti? Nedavno je procurela informacija da su Netflix i Blizzard udružili snage i da će nam vrlo uskoro, verovatno na BlizzConu, predstaviti taj zajednički poduhvat – animiranu Diablo seriju!

Prema ovim navodima, već se zna i ko će biti scenarista za seriju, to je Endru Kozbi, koji je izgradio karijeru na seriju Eureka, i koji je pisao scenario za novog Hellboy-a. Netflix je već uradio animiranu seriju po igri, Castlevania, i izgleda da ona prolazi odlični po popularnosti i pozitivnim kritikama, pa nas ne čudi to što žele da nastave da proširuju produkciju u tim vodama.

Bilo bi lepo kada bi ove glasine bile istinite, ali do potvrde ćemo ipak morati da sačekamo BlizzCon ovog novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading