HI-REZ OSNOVAO TRI SPECIJALIZOVANA STUDIJA

Autor: play.co

Razonoda

15.08.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni Hi-Rez, jedan od onih studija koji stalno plivaju na površini esporta, ali nikako da isplivaju u sam vrh, objavio je danas da će, radi boljeg foksuiranja posla, podeliti svoje timove na tri specijalizovana studija, koja će sa visine biti nagledata iskljlučivo iz poslovnog ugla.

RepublikaFoto: twitter.com/PLAY_Zine

Studio Titan Forge Games će se baviti njihovim popularnim MOBA naslovom Smite, dok će Evil Mojo Games raditi na Paladinsima i njegovom održavanju i razvoju. I na kraju, treći studio je Heroic Leap Games, čiji će zadatak biti da vodi i razvija Realm Royale, najnoviji multiplejer naslov iz Hi-Rez, Battle Royale igra nastala na Paladins osnovama.

Kako je objašnjeno iz Hi-Reza, osnivanjem tri odvojena studija će omogućiti timovima potpuni i neometan fokus na konkretne projekte, što će omogućiti ubrzani i kvalitetniji razvoj ovih igara, ali i bolju i bržu komunikaciju sa fanovima i razumevbanje njihovih želja i briga. Kako će se ovo oslikati nanjihove naslove, ostaje nam da vidimo u daljem periodu.

Takođe, zanimljivo je da se u ovoj podeli nigde ne pominje Hand of the Gods, još jedna multiplejer igra ovog studija, sa kartičnim gejmplejom, a koja čini nam se kao da je napušteni projekat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading