Agony ipak dobija NECENZURISANU verziju

Autor: play.co.rs

Razonoda

07.06.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao jedna od najkontroverznijih igara u 2018. godini, Agony je prošao veliki niz promena kako bi stekao Mature rejting i na taj nači dobio mogućnost izdavanja za konzole i PC, a u jednom trenutnku je objavljeno kako se odustaje od patch koji bi uklonio cenzuru, zato što bi to dovelo do tužbe protiv kreatora.

RepublikaFoto: twitter.com/FuchsFeuer22763

Ipak, studio MadMind je našao način da bez ikakve pomoći drugih izdavača svojim fanovima na PC-u pruži i verziju igre koja nije prošla kroz ruke odbora za rejting sadržaja, nazvanu Agony Unrated.

Agony Unrated će doći sa svim scenama koje su uklonjene iz cenzurisane verzije, o kojima smo već pisali, sa teksturama visoke rezolucije bez prikrivenog materijala i sa erotskim scenama u pozadini, dok će Agony i Succubus Mode biti otključani od samog početka sa određenim poboljšanjima, a tu su i neke dodatne animacije kako bi sve bilo u skladu sa igrom bez rejtinga.

Igrači koji već poseduju cenzurisanu verziju igre neće morati da kupuju Unrated po punoj ceni, već dobijaju 99% popusta, tako da ova igra dolazi kao neka vrsta DLC-a.

Studio MadMind se ovom prilikom izvinio svim igračima za probleme koji su došli sa izlaskom igre i izjvili su da ubrzano rade na zakrpama i ispravkama bagova i tehničkih problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading