RASPRODATO FINALE OVERWATCH IGRE!

Autor: Republika

Razonoda

04.06.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale Overwatch lige koje će se odigrati 27. i 28. jula u Bruklinu, SAD već je rasprodato. Preko 20.000 fanova je za manje od dve nedelje razgrabilo karte stekavši na taj način svoje pravo da lično prisustvuje ovom događaju.

RepublikaFoto: Blizzard press

Veliko interesovanje za ovaj e-sports događaj donekle je i očekivano imajući u vidu da je Overwatch verovatno i najpopularniji hero-šuter na svetu, a veliko finale u Bruklinu je mesto gde će se susresti najuspešniji igrači iz celog sveta.

Pre velikog finala očekuje nas četvrtina finala koja se odigrava 17. juna za kojim sledi plejof koji je zakazan od 11. do 21. jula. Plejof će biti igran u Blizard areni u kalifornijskom gradu Burbank, a za ovaj događaj još uvek ima karata.

RepublikaFoto: Blizzard press

Za sve koji nisu imali sreće ili novca da lično prisustvuju finale, Blizard će ovaj događaj prenositi na svom zvaničnom sajtu OverwatchLeague.com ali i na oficijalnom twitch kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading