FROSTPUNK uskoro dobija ENDLESS MOD IGRANJA i još mnogo toga!

Autor: play.co.rs

Razonoda

01.06.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao odgovor na izuzetno dobru prodaju Frostpunka, developeri studija 11 bit su nam obećali novi sadržaj, a sada je tačno otkriveno na šta se misli.

RepublikaFoto: twitter.com/PLAY_Zine

Prvi paket sadržaja dolazi već tokom juna meseca i to je survival mod igranja sa još većom težinom i dodatnim faktorima. Mogućnost kastomizacije građana i mašina će takođe postati uskoro dostupna, što je samo prvi korak u dodavanju još više opcija za kastomizaciju.

Igračima dolazi i potpuno novi scenario sa novom pričom i izazovim i nosiće naziv The Builders. Nešto kasnije će doći i sandbox mod igranja u kojem igrači mogu igrati i preživljavati dokle god imaju mogućnosti za to. Osim odličnih gejmplej elemenata igranja, Frostpunk je zapažen i po odličnoj vizuelnoj prezentaciji, a u narednom periodu dolazi Photo Mode, koji će nam omogućiti da tu lepotu zabeležimo.

Sav ovaj sadržaj će se pojaviti do kraja 2018. godine, a razvojni tim ima planove i za narednu godinu, a i sami igrači mogu dati predloge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading