Ovo je najbrutalniji mod za GTA 5 do sada!

Autor: Republika

Razonoda

13.04.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moderska zajednica ne prestaje da donosi novi sadržaj u GTAV čak i par godina od dolaska na PC. Najnoviji mod koji zapada za oko je GunShot Wound mod, sa kojim dolazi znatno realističniji sistem povređivanja.

RepublikaFoto: youtube.com/ Stormtrooper SHFourTwoNineOneThree
GTA

Za razliku od sistema koji je prisutan u samoj igri, gde je izrešetani karakter nastavio dalje bez problema, moder SH42913 je napravio čak 5 stepena - bez povreda, lake, srednje, teške i smrtonosne - a kako on objašnjava lake i srednje povrede ne utiču znatno na gejmplej, dok kod teških povreda dolazi do “ljuljanja” kamere i više nije moguć sprint, a kod smrtonosnih povreda počinje odbrojavanje do smrti, gde se karakter kreće veoma sporo i ukoliko ne pronađe pomoć umire. 


Lečenje se vrši korišćenjem paketa za prvu pomoć ili zvanjem hitne pomoći, a moder ističe još i da skripta ne važi samo za povrede vatrenim oružjem, već za bilo koji oblik povrede, kao što su sudari u saobraćaju i padovi, piše Play. 

Skripta koju je napravio ovaj moder je izuzetno detaljna tako da svaka povreda i ponašanje lika zavisi od toga u kom je organu ili delu tela metak završio, kao i od toga koji je metak u pitanju, tako da snajper nanosi veću štetu od pištolja. 

Pored karaktera kontrolisanog od strane igrača, skripta može uticati i na okolne ne-igrive karaktere(NPC), ali preveliki broj njih može dovesti do problema sa performansama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading