(VIDEO) Ova igra je proglašena najboljom za Plejstejšn!

Autor: index.hr

Razonoda

13.02.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video igra "Driver" i njegov nastavak "Driver 2" najbolje su igre za Plejstejšn (Play Station) svih vremena, odlučili su u velikoj anketi posetioci portala Ranker.

RepublikaFoto: youtube.com/MrLr1995
Video igra "Driver" i njegov nastavak "Driver 2" najbolje igre za Plejstejšn

Za legendarnu konzolu, koja je debitovala u Japanu pre više od dve decenije, proizvedene su 5103 igre, piše TheLadBible.

Igru je izdao "GT Interactive Software", a izašla je 1999. u Evropi, dok se u Americi u prodaji našla pet dana kasnije.

Jasno, danas izgleda poprilično zastarelo, ali svojevremeno bila je vrhunac adrenalinske jurnjave. Igrač u njoj vozi ulicama Majamija, San Francisca, Los Anđelesa i Njujorka, a igra je trebalo da oponaša epske jurnjave iz filmova napravljenih u 60-im i 70-im godinama prošlog veka.

Iza "Driver"-a našli su se "Digimon World 2003", "Pop'n Music 2", "Pop'n Music: Animation Melody", "1xtreme", "2Xtreme", "3, 2, 1... Smurf! My First Racing Game", "3D Baseball" i 3D Bouncing Ball Puzzle".

Kad je najbolja igra u pitanju, svako ima svog favorita, ali mnogi su bili razočarani izostankom s liste nekih od igara koje se smatraju najboljima, kao što su "Metar Gear Solid", "One", "Final Fantasy"...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading