NINTENDO PREDSTAVIO NEŠTO NESVAKIDAŠNJE

Autor: Republika

Razonoda

21.01.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Japanska kompanija Nintendo je uvek bila poznata po donošenju veoma zanimljivih (da ne kažemo uvrnutih) načina za zabavu, i u tom maniru je sada predstavila sasvim novo interaktivno iskustvo, u vidu Nintendo Labo, igrački koje korisnicima dozvoljavaju da otkriju potpuno nove načine za igranje se prenosivom Switch konzolom.

RepublikaFoto: youtube.com/Nintendo
Nintendo karton

Nintendo Labo kod kupaca dolazi kao parče kartona (da, dobro ste pročitali) sa označenim mestima za isecanje lako savitljivih delova. Sa tim delovima se može napraviti Toy-Con kao što je klavir, ručice za bicikl, robotsko odelo, štap za pecanje i još toga. Te naprave je potom moguće spojiti sa Nintendo Switch konzolom i avanture na potpuno novi način mogu da počnu. 

Na primer, klavir se pravi tako da se na njega mogu umetnuti Joy-Con kontroleri koji detektuju koja je tipka pritisnuta i na osnovu toga proizvode odgovarajući zvuk. Ovo interaktivno iskustvo je najbolje prikazano kroz trejler, koji vas očekuje ispod, piše B92.

Cena za pojedinačnu igračku nije objavljena, ali je predstavljeno i Variety pakovanje, u kojem su upakovani autić, kuća, štap za pecanje, klavir i motocikl. Ono će na evropsko tržište doći oko 20. aprila sa cenom od 70$. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading