Najavljen "Two Point Hospital", duhovni nastavak Theme Hospital

Autor: play.co.rs, Republika

Razonoda

18.01.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 20 godina od izlaska kultnog klasika i simulatora poslovanja, Theme Hospital, najavljen je njegov duhovni nastavak u vidu Two Point Hospital, iza kojeg stoji istoimeni studio, sačinjen od developera koji su radili na samom originalu.

RepublikaFoto: youtube.com/Two Point Hospital
Suosnivač studija Two Points, Geri Kar, je izjavio kako je nakon odlaska iz Bullfrog studija (odgovornog za Theme Hospital) i nakon 20 godina gajio ambiciju kao kreiranju ovakvih naslova

Ovde će igrači imati zadatak da izgrade bolnicu i prilagode je svom ukusu, a zatim započnu lečenje pacijenata od svakojakih i otkačenih bolesti. Takođe, postoji mogućnost odabira osoblja i njihovog obučavanja, kao i širenja organizacije i medicinskog znanja. 

Pored singplejera, moguća je i saradnja sa ostalim igračima u istraživanjima, ali i takmičenje kroz kompetitivni multiplejer. 



Suosnivač studija Two Points, Geri Kar, je izjavio kako je nakon odlaska iz Bullfrog studija (odgovornog za Theme Hospital) i nakon 20 godina gajio ambiciju kao kreiranju ovakvih naslova. 

- Vrednosti su i dalje iste, humor je važan. Theme Hospital je imao svoj čudni pristup ka žanru simulacija. Nije bio previše ozbiljan, ali je zapravo bio odlična simulacija - dodao je on. 

Two Point Hospital izlazi za PC na jesen ove godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading