POZNATI GIGANT KUPIO HUMBLE BUNDLE

Autor: play.co.rs

Razonoda

15.10.2017

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponzati medijski gigant IGN objavio je danas da je popularna internet prodavnica video igara, Humble Bundle, postala njihovo vlasništvo.

Foto: instagram.com/bazinama
Jedno od najpopularnijih mesta za kupovinu video igara

U medijskom saopštenju povodom ove kupovine, navodi se da će Humble Bundle nastaviti da posluje potpuno nezavisno praktično kao i do sada, i da će IGN imati vrlo malo uticaja na način poslovanja ove humanitarne prodavnice igara.

Humble Bundle je počeo kao prodavnica indie video igara, ali je vremenom porastao u jedno od najvećih i najpopularnijih mesta za kupovinu svih video igara, ali i digitalnih knjiga, muzike i programa.  Humble Bundle je poznat po svojim nedeljnim i mesečnim “bundle” akcijama, gde se za značajno manji novac mogu kupiti popularni naslovi “na gomili” i pritom bi dobar deo para odlazio u dobrotvorne svrhe.

Od kada je osnovan 2010. godine, pa sve do danas, Humble Bundle je u humanitarne svrhe prodajom igara donirao preko 100 miliona dolara,što je zaista impresivna cifra.

Nadamo se da ova kupovina neće imati značajnieg uticaja na ono što  Humble Bundle predstavlja i da će nastaviti da bude najbolje mesto za kupovinu igara kao što je bilo i do sada.

Ne znamo kakvi su tačno motivi iza ove kupovine, ali mnogi već glasno razmišljaju o poreskim olakšicama koje humanitarni rad donosi i načinu na koji bi to moglo da koristi kompaniji IGN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading